Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i bestevenninnen sin, er sykt redd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! det er sånn at jeg har blir forelska i bestevennen min, eller jeg trur det. fordi jeg tenker på henne hver eneste dag og alltid før jeg skal sove. og jeg til og med drømmer om henne. men jeg lurer på om jeg skal si det til henne? eller skal jeg ikke? er redd for at hun ikke vil være venn med meg lenger. og jeg vil ikke snakke om det til noen andre personer. vis jeg skal si det så vil jeg si det til henne. og vi er bestevenner men vi er ikke så god bestevenn som de andre vennene mine som går på skolen miin. og hun betyr alt fro meg, og jeg tenker helle tiden at vis hun sier at hun ikke liker meg så kommer jeg til å dø. men det er at vi har kyssa før. men det var planlagt. og da fikk jeg en helt fannastisk følelse i magen. så bør jeg si det til henne eller ikke? og vis jeg skal hvordan? er bare sykt redd.

SVAR

Besvart 06.06.2014 22:59:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle