Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om hun er bifil eller lesbisk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er usikker på om jeg er bifil eller lesbisk.. Jeg kan like gutter, men det er ikke særlig ofte jeg egentlig gjør det. Jeg likte en gutt før, men nå gjør jeg ikke det i det hele tatt. Og jeg driver aldri å crusher på gutter.. Unntatt Harry Styles og resten av One Direction, men de er jo et band og sånn så. Men, med jenter, så kan jeg like dem masse. Jeg crusher mye oftere på jenter enn gutter, og lurer på om jeg da er lesbisk? Jeg tenner heller ikke på jente&gutt sex eller kyssing, men med jente&jente gjør jeg det. Så hva tror dere jeg er? Og hva kan jeg gjøre med det? Jeg tror ikke noen her jeg bor er lesbiske/bifile, og jeg tør ikke komme ut av skapet siden jeg er redd for å bli mobbet og dømt. Ingen vet jo engang at jeg er bifil så.. Og hvor kan jeg eventuelt møte jenter som også er lesbiske som jeg kanskje kan bli sammen med? Tusen takk for svar :)

SVAR

Besvart 12.10.2014 15:33:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle