Hopp til hovedinnholdet

Tror hun er lesbisk, redd for hva venninnene vil si.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg tror kanskje at jeg er bifil, for måten jeg føler meg på rundt gutter jeg evt forelsker meg i, går igjen blant noen få jenter. Jeg blir nervøs og klønete, og kjenner at jeg blir helt varm og klam når jeg er med ei jente på trinnet. Problemet er: jeg tør ikke si det til noen! Det jeg er mest redd for er at venninnene mine, som jeg IKKE liker på den måten, skal tro jeg er forelsket i dem! Og hva hvis det glipper ut til foreldrene deres, og jeg ikke får overnatte mer?! Det er jo sånne småting i hverdagen som jeg er redd for å miste, som noe så "ubetydelig" som å gå sammen på do. Hvordan kan jeg forklare dem det og samtidig si at jeg ikke liker dem sånn? Hva hvis de synes jeg er ekkel, og ingen liker meg..?? :(

SVAR

Besvart 01.12.2014 23:38:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle