Hopp til hovedinnholdet

Redd for å være lesbisk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg lurer på om jeg er lesbisk eller bifil. jeg har vært litt småforelsket i noen gutter, men jeg klarer ikke å slutte å tenke om jeg er lesbisk.. jeg syns at det ikke er ekkelt når noen er lesbisk, og jeg liker å se på filmer/serier der det handler om lesbiske. og jeg liker tanken på lesbisk og jeg har fantasert om at jeg er sammen med en annen jente. men jeg har alrdi sagt det til noen om det fordi jeg er veldig redd :( eller er jeg bare i en fase?? trenger svar fort :) Takker på forhånd :))

SVAR

Besvart 15.12.2014 23:25:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle