Hopp til hovedinnholdet

Tror hun er lesbisk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei tretten år gammel jente som tror eller vet at jeg er lesbisk. jeg har aldri vært forelsket i noen jenter eller gutter meg jeg bare føler at ''gutter'' blir helt feil. Det høres jo ut som jeg er bombesikker men er ikke sikker i det hele tatt. I tilegg er de i klassen EKSTREMT umoden så hvis jeg bare sier at jeg har mensen blir alle sånn "herreguuuD hun har mensen, hun er lesbisk omg så teit ingen er lesbisk". Kan dere hjelpe meg?!?!?!?!

SVAR

Besvart 14.01.2015 16:18:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Homofobi og diskriminering av skeive

Får du slengt «homo» eller «lesbe» etter deg på skolen? Har du opplevd å bli diskriminert på grunn av din seksuelle orientering eller kjønnsidentitet?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle