Hopp til hovedinnholdet

Tror hun er forelsket i jente.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har forelsket meg i ei jente (tror jeg i hvertfall). Selv om hun er 3 år eldre snakker vi ilag 24/7 og finner på ting i lag sammen med venner. Problemet mitt er at jeg også er jente. Lenge har jeg gått rundt med tanken på at jeg kanskje er bifil, og nå er jag ganske sikker på det. Jenta jeg liker, tror jeg også er i hvertfall bifil, men hun er litt sjernert og liker ikke å snakke om følelser (noe som gjør det ekstra vanskelig for meg). Hun ser at det er noe som plager meg, å det er at jag er så usikker. Skal jeg fortelle henne hva jeg føler? Er jeg i det hele tatt bifil? Jeg er redd for hvordan hun vil reagere, selv om jeg tror hun har en mistanke. HJÆLP MÆ! Mvh Forrvirra 15 åring

SVAR

Besvart 02.02.2015 19:52:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle