Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i både jente og gutt, bifil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nettopp fylt 12. En ny jente begynte i høsten i fjor, og jeg klarer ikke slutte å tenke på henne. Hun snakker aldri, hun er aldri med på leker. Jeg prøver å være med hun, men hun sier nei. Hun er polsk. Jeg er forelsket i en gutt som jeg møtte på 4H leir, men jeg vet jeg aldri har sjangs på han. Han er to år eldre enn meg og bor 1 og en halvtime vekke fra meg. Men jeg er forelsket i en jente, og gutt, er jeg bifil? Jeg er altfor liten til å gå rundt og bli forelsket i jenter, og jenta er helt klart ikke lesbisk. Jeg vil ikke være bifil, ikke fordi jeg er i mot det, men jeg vil like gutter. Allikevel er jeg forelsket i denne jenta. Hvordan kan jeg slutte å tenke på henne, og hvordan kan jeg bli bedre venn med henne, jeg vil helst bare vær venn med hun, men er forelsket for det om. Og nå som hun bruker noen medisiner som får henne til å få bolleskinn, er hun enda søtere! Jeg har ikke sagt dette til NOEN. Ikke engang katten min, som vet alle hemmelighetene mine! HJELP!!!!!!

SVAR

Besvart 29.03.2015 18:45:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle