Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en homofil gutt på 16 år og har i veldig lang tid savnet det å ha sex, eller være sammen med en annen homofil gutt som er interessert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei !

Jeg er en homofil gutt på 16 år og har i veldig lang tid savnet det å ha sex, eller være sammen med en annen homofil gutt som er interessert i å være med og snakke med meg. Jeg bor i et slags "bygdesamfunn" og det er ingen homofile jeg finner her gjennom Gaysir.no, eller noen som er åpne. Blir ganske deppa og irritert når jeg vet at jeg er klar for sex men ikke får tak i noen ( som kjæreste også for den saks skyld) , mens mange heterofile på skolen har kjærester og har det kjempefint.

Det er en på skolen som jeg vet ( eller går utifra) er homo, fordi han var på Gaysir før og det var der jeg først fikk kontakt med han for over et halvt år siden. Da gikk jeg på ungdomsskolen i nabobyen mens jeg var klar over at jeg antakelig kom til å begynne på den skolen jeg går på nå , da jeg flyttet til pappa. vi hadde ganske god kontakt på msn i en liten stund, men etter hvert så har det blitt mer stille og han kontakter meg ikke lenger, eller tar initiativ. Han slettet profilen sin på GS for flere måneder siden.
Jeg vet at han møtte en annen han hadde blitt kjent med gjennom Gs men tror ikke de har kontakt lengre. Denne gutten på skolen har også kanskje fått et litt mer kritisk syn på homofili til tross for at han er homo selv. Kan det være fordi at han ikke likte opplevelsen han hadde med han andre gutten? Kanskje han er skeptisk til å være med homofile pga tidligere opplevelser ?

Jeg hadde i utgangspunktet ønsket at han skulle ta kontakt og interessere seg litt i meg da jeg begynte på skolen( bare snakke og sånt for den saks skyld, være venner) , men han har ikke gjort noe for at det skal skje. Vil det si at han ikke har lyst , eller gidder ikke ? At han føler han har det bra som han har det nå?
Jeg har nettopp begynt på denne skolen ( Videregående VG1) mens han går i VG3 og har bare det året her igjen før han går videre med høyere utdanning el folkehøgskole. Jeg har fantasert litt om at vi kanskje kunne få kontakt med hverandre fysisk ( og kunne snakke med hverandre, være venner som sagt) det året her før han er ferdig. Jeg har også et behov å kunne være med noen som aksepterer meg som homo, og det er først og fremst andre homofile som er greie å være med da, siden unge heterofile ofte kan ha fordommer og være homofobe.

Hva skal jeg gjøre? Det kan hende han tror at jeg er mye yngre enn han på sett og vis selvom jeg er 16 og han er 18. Kanskje han overhodet ikke er interessert i meg ? Kanskje han er en veldig passiv type som i så fall venter på at jeg må ta initiativ og ta kontakt med han? Kanskje han er redd for å bli oppdaget som homofil og ønsker at jeg skal forbli "ukjent" sånn at hans bekjente ikke får vite hvem jeg egentlig er? Eller skal jeg bare gi blaffen i han og prøve å få kontakt med noen homofile i en større by ikke så langt unna ?

Mange spørsmål det her ^^

Takk,
mvh homofil gutt 16;)
account_circle