Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fortelle vennene at hun er lesbisk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går i tiende klasse, og er lesbisk. Jeg har ikke kommet ut til noen ennå men jeg føler at d er best at jeg gjør d snart til mine nærmeste venner... d er bare d at for to år siden var jeg sammen m en gutt, på den tiden var jeg bifil, og jeg syntes at jenter ble mer og mer tiltrekkende mens gutter ble.. vel, det motsatte. Jeg har så lyst til å fortelle vennene mine at jeg lesbisk, men redd for at de ikke skal tro på meg osv... også vet jeg ikke når d er best å fortelle dem.. ikke på siste skoledag og jeg føler at d ikke r best nå, for jeg har gått inn og ut av sykehuset pga sykdom, så d blir kansje litt mye?? hvor lenge bør jeg vente m å fortelle dem? og hvordan skal jeg forklare at jeg var bifil og ble lesbisk?? jeg trenger hjelp!! dette r siste året vi går på skole sammen... og jeg er lei av at de tror jeg er hetero..

SVAR

Besvart 27.04.2015 21:23:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle