Hopp til hovedinnholdet

Er det galt å like/elske en mannlig lærer på ungdomsskolen?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, fyller 16 år dette året. Jeg lurer på om det er galt å like/elske en mannlig lærer på u.skolen? Han er 23år gammel og er veldig sexy/hott!!!!❤️ Han er en veldig hyggelig og morsom mann som tuller iblant. Hver gang han har time med oss så føler jeg att jeg stirrer en del på han. Hver gang han bøyer seg for å snakke med elever og andre ting, så ser jeg boxeren og ryggen hans, og blir ganske kåt!!!! Kan også hende at jeg ser brystet han også!! Har veldig lyst til å se/suge pikken hans!!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ikke galt eller uvanlig å bli betatt av en lærer, eller en mann som er såpass mye eldre. Men det er likevel viktig å innse at det ikke kan bli noe mellom dere. For det første er han læreren din og har strenge regler mot å innlede forhold med elevene. For det andre er han 7 år eldre enn deg, og aldersforskjellen er alt for stor når du bare er 15/16 år gammel. Les gjerne den artikkelen jeg har lagt ved som heter "forelska i læreren" - den handler om akkurat dette, og hva man kan gjøre med det.

Mitt beste tips er å prøve å bagatellisere det du føler for han. Det er ikke noe galt i å tenke at læreren eller noen andre er kjekk og spennende, men man må ikke la det gå for langt eller begynne å tenke at dette kan utvikle seg til å bli noe. Det er også veldig viktig at du respekterer læreren din og prøver å unngå å stirre på han når han ikke ser på deg. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv