Hopp til hovedinnholdet

Jente på 14 er usikker på seksualiteten sin.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 14 som er usikker på seksualiteten min. Så langt har jeg ikke følt noen seksuale tiltrekkninger til det motsatte kjønn, men jeg har kunn fått kriblinger av jenter. De fleste på min alder har allerede funnet ut av sin seksuallitet, til og med transpersoner, men jeg vet fortsatt ingenting helt sikkert. Jeg har tenkt tanken på å fortelle foreldrene mine at jeg er lesbisk (eller bi), men jeg har konkludert med at jeg ikke kan fortelle dem uten å være sikker i tilfelle jeg tar feil.. Hvordan vet jeg helt sikkert? Kan det hende jeg er bi? Er det en mulighet for at jeg er aseksuel? I såfall hvordan vet jeg det? I tillegg har jeg en veldig religiøs troende familie som mest sannsynlig kommer til å ugle-se meg om jeg sier det, foreldrene mine kommer til å ta det hlt greit, men resten? Jeg vil ikke at familien min skal tenkte stygt om meg, hva skal jge gjøre hvis jeg faktisk er lesbisk? Jeg kan ikke late som hele tiden.. Hilsen forvirret en veldig jente..

SVAR

Besvart 05.12.2015 19:33:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle