Hopp til hovedinnholdet

Usikker på egne følelser for gutter og jenter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 14 år. Jeg er sånn si veldig usikker på mine følelser for gutter og jenter. Jeg er usikker på jeg liker. Jeg føles begge deler er supre. Ser på begge og det. Men vil ikke være bifil og jagge etter begge, jeg vil ha kun en ting. Kan dere gi meg noen tips til å finne ut av min leding og hvordan jeg kan tilpasse meg det hvis jeg kommer ut som homofil, føler det er veldig skummelt med alt dette jente presse på skolen og det. Jeg vil ha sex med jenter, men samtidig med gutter. Har lest at det er vanlig i denne aldern, men når bør jeg starte å utforske dette?

SVAR

Besvart 08.04.2016 17:11:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle