Hopp til hovedinnholdet

Redd for å miste vennene dersom hun kommer ut som lesbisk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er ei usikker vennine. Jeg har ei vennine som jeg begynner å få følelser for henne, å jeg er ikke helt sikker selv om jeg liker gutt eller jente. Men jeg har prøvd å hinte litt til henne om homofili. eks: hva hun synes om det, om hun hadde vært støttende hvis en venn kom ut som lesbisk? Men vær gang jeg har nevnt noe sånt til henne virker hun negativ. Å jeg blir så lei meg fordi jeg stiller de spørsmålene til meg selv hver dag. Jeg er redd for å miste hun som en venn å at det blir fortalt videre å ingen vil være vennen min lenger. Jeg har lenge prøvd å finne ut hvordan jeg skal si det til henne om at jeg stiller spørsmål om min seksualitet. Hjelp meg

SVAR

Besvart 09.09.2016 08:35:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Skeiv og diskriminert?

Har du opplevd å bli diskriminert på grunn av din seksuelle orientering eller kjønnsidentitet?

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
account_circle