Hopp til hovedinnholdet

Møtt en mann på Gaysir.no, angrer veldig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Gutt snart 17. kort tid siden opprettet jeg en konto på Gaysir.no. Kort tid etter fikk jeg en melding av en person som lurte på hva jeg var interessert i. Jeg sa jeg var ute etter noen å møte for å kanskje bli sugd/suge. Det stod på profilen at han var i 30 årene men det brydde jeg meg ikke noe om og syntes var helt greit (heller det enn en på samme alder som meg) Vi ble enig om å møtes om 3 dager. Vi møtte på et åpent sted hvor mange kunne se oss. Vi var i bilen hans og han var hyggelig og forklarte meg flere ganger at hvis jeg ikke vil så er det bare å si ifra. 10 minutter senere mens vi fortsatt bare snakket sammen (vi hadde ikke gjort noe) så bestemte jeg meg for at jeg ikke ville allikevel. Jeg forklarte det til han på en pen måte. Han var 100%forståelsesfull og kjørte meg tilbake hvor jeg møtte han. Han var hyggelig osv. og presset meg absolutt IKKE. Har jeg/vi gjort noe ulovlig? vi gjorde ingenting, vi bare snakket. Jeg føler meg skitten og angrer veldig. Går dette over med tid?

SVAR

Besvart 29.09.2016 22:29:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle