Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Møtt en mann på Gaysir.no, angrer veldig.

account_circle

SPØRSMÅL

Gutt snart 17. kort tid siden opprettet jeg en konto på Gaysir.no. Kort tid etter fikk jeg en melding av en person som lurte på hva jeg var interessert i. Jeg sa jeg var ute etter noen å møte for å kanskje bli sugd/suge. Det stod på profilen at han var i 30 årene men det brydde jeg meg ikke noe om og syntes var helt greit (heller det enn en på samme alder som meg) Vi ble enig om å møtes om 3 dager. Vi møtte på et åpent sted hvor mange kunne se oss. Vi var i bilen hans og han var hyggelig og forklarte meg flere ganger at hvis jeg ikke vil så er det bare å si ifra. 10 minutter senere mens vi fortsatt bare snakket sammen (vi hadde ikke gjort noe) så bestemte jeg meg for at jeg ikke ville allikevel. Jeg forklarte det til han på en pen måte. Han var 100%forståelsesfull og kjørte meg tilbake hvor jeg møtte han. Han var hyggelig osv. og presset meg absolutt IKKE. Har jeg/vi gjort noe ulovlig? vi gjorde ingenting, vi bare snakket. Jeg føler meg skitten og angrer veldig. Går dette over med tid?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer