Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om hun er lesbisk eller bare bifil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hallo, ung.no! Eh.. Så jeg forelsket meg i ei venninne for mer enn et år siden... og da begynte jeg og tenke "kanskje jeg er bifil?". Så jeg kom ut til noen venner som bifil etter et år med tenking og grubling. Men nå er jeg ikke så sikker lenger... Du skjønner... Jeg har lagt merke til at jeg gjennom hele livet egentlig har vært mer tiltrukket av det feminine og jeg føler at jeg heller har lyst til å være sammen med en jente. Jeg har vært "interressert" i gutter før, men jeg har aldri hatt lyst til å kysse dem eller noe. Da jeg var liten hadde jeg noen små slags forelskelser, men det var mest i tegneseriefigurer og sånn da. Jeg begynte kanskje ikke å interessere meg i kjærlighet før sjette eller syvende klasse, og det er ganske sent egentlig, så jeg har ikke så mye kunnskap over hva kjønn jeg liker ettersom jeg bare har vert "skikkelig" forelska en gang. (i venninna mi) Men er jeg lesbisk eller er jeg bare bifil men lener meg veldig mot det ene kjønnet? Hva tror dere?

SVAR

Besvart 27.11.2016 13:23:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle