Hopp til hovedinnholdet

Tror hun kanskje er lesbisk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg tror kanskje jeg er lesbisk , men jeg er ikke helt sikker. Når jeg er sammen med venninnene mine og de snakker om gutter, merker jeg at jeg rett og slett ikke er noe interessert i det i det hele tatt. Jeg synes gutter kan være kjekke, men ikke sånn at jeg crusher eller blir forelsket i dem. Mens noen jenter synes jeg er kjempefine! Jeg klarer ikke se for meg selv kose med enn gutt, det føles mye mer naturlig og bedre med en jente (har ikke testet ut eller noe sånnt, bare hva jeg tenker) jeg har veldig lyst til og si dette til de absolutt nærmeste vennene mine, at jeg tror jeg er lesbisk men ikke er helt sikker, og at jeg ikke vil at de skal si det til noen sånn at om jeg skulle være hetro så er det bare de som vet det (og da vet de også da at jeg ikke er heeelt sikker). Jeg føler at det kan være fint og gjøre, for jeg føler meg ofte utilpass og stille når de sitter og prater om gutter. Tror du dette er smart og gjøre, eller burde jeg vente til jeg er sikker på legninga mi?

SVAR

Besvart 06.02.2017 22:39:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
account_circle