Hopp til hovedinnholdet

De siste månedene har jeg vært forvirret over hvilket kjønn jeg liker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år. De siste månedene har jeg vært forvirret over hvilket kjønn jeg liker. Jeg har tidligere vært forelsket i gutter, og er fortsatt opptatt av de. Jeg er skikkelig forvirra, siden jeg har likt noen jenter på skolen, men føler d bare er crush, siden jeg ikke klarer å forestille meg å ha et forhold i det hele tatt. Kan det liksom bare bære tanker?Jeg har ikke snakket med noen egentlig om det, men har spurt en 18 år gammel jente om tips siden hun liker jenter. ( hun var amerikansk) Da fikk jeg som svar at jeg ikke burde forhaste med å tenke på det, og heller eksperimentere. Hun sa også at siden jeg har hatt et crush på en venn at det er et tegn. Jeg selv føler meg ukomfortabel, og tror ikke jeg hadde klart å komme ut. Jeg tenker mye på det, og føler at jeg enten burde bare vente å se, eller om jeg burde finne det ut. Det går jo Ann å like begge kjønn og? Mvh En forvirra fjortis

SVAR

Besvart 31.05.2017 17:03:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle