Hopp til hovedinnholdet

Har så lyst på sex med kjæresten min hver natt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har Busdag i dag så ja bljae akkuratt 19! Jeg og Kjæresten min har nå vert sammen i 1 år og 3 månder og 13 dager! Jeg vil egentlig ikke ha noe stort ut av Bursdagen min men det fikk jeg jo kjæresten min ble 18 den 24.mai men det er ikke poenget jeg har flyttet sammen med han og vi deler seng osv. Men ver natt har jeg så lyst til å ha sex med hahan eller ikke Sex da for vi er gutter med lzzm tuche kjønnsorganer men han vil ikke det jeg tar jo hensyn til det selvfølgerlihselvfølgerlig han sier at haatn kan det på fredager eller skjennerelt Helgene da sier jeg ja og da gjør vi det men vennene hanhans er deerr aldtid jeg vil ha litt alene titid med han også

SVAR

Besvart 19.06.2017 11:56:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
account_circle