Hopp til hovedinnholdet

Har aldri vært forelska eller tent på noen. Hva si når noen spør om legning?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på nesten 15 år, og jeg har aldri vært forelska. Jeg synes dermed at det ofte blir vanskelig når folk spør meg hvilken legning jeg har, i og med at jeg aldri har vært forelska eller tent på noe/noen og ikke vet det selv enda. Hva blir mest riktig å si da? At jeg er heterofil eller bifil eller er det noe annet jeg burde si? Jeg føler at det blir feil å si at jeg ikke vet, fordi ingen forstår selv om jeg forklarer... Hilsen meg.

SVAR

Besvart 24.06.2017 17:59:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
account_circle