Hopp til hovedinnholdet

Ser av og til på gutter og tenker at de er kjekke. Er jeg bifil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min har begynt å eksprimentere litt med analsex osv. i det siste. Vi har blant annet prøvd buttplugs og prøve å fingre i rumpa. Vi har vært sammen en god stund og vi har det kjempefint sammen. Men i det siste har jeg drevet å fantasert en del om å ha sex med gutter. Om hvordan det ville føles og hva jeg ville gjort med den andre gutten. Jeg tenker på det ganske ofte egt. Jeg ser av og til på gutter og tenker at de er kjekke. Er jeg bifil hvis jeg tenker sånn? Burde jeg fortelle kjæresten om fantasiene mine? Jeg har absolutt ikke lyst til å lage trøbbel mellom oss. Jeg elsker henne og vil ikke ende opp i noe krangel. Er det normalt å tenke sånn som jeg gjør? Og er det greit å ha sex med en gutt hvis det ikke betyr noe? Hvis det bare er for nyskerrigheten og kåtskapen sin skyld?

SVAR

Besvart 01.10.2017 16:17:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle