Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om hun er bifil eller ikke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år og er veldig usikker på om jeg er bifil eller ikke. Jeg kan bli tiltrukket av det samme kjønn, men ikke seksuelt. Er det rart? Jeg har hatt litt følelser for en jente, men er ikke sikker på om jeg kan kalle det forelsket eller bare tiltrukket. Er det vanlig? Jeg kan ikke se for meg at jeg er sammen med en av samme kjønn i framtiden. Har også opplevd at jeg har hatt litt følelser for en lærer og kjendiser (av samme kjønn). Er veldig redd for at folk skal reagere hvis jeg kommer jeg kommer ut av skapet som bifil. Jeg har aldri vert sammen med en jente eller hatt noen seksuelle følelser for en jente. Er jeg bifil da?

SVAR

Besvart 08.10.2017 00:27:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Kaja - om å komme ut av skapet

Kaja begynte å tenke på at hun kanskje var lesbisk allerede da hun gikk i syvende klasse, men først i åttende gikk det virkelig opp for henne. Da ble hun kjempeforelska i ei jente i parallellklassen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle