Hopp til hovedinnholdet

 Hvordan kan to jenter beskytte seg mot kjønnssykdommer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er ei jente og jeg har en kjæreste som også er jente. vi ligger ofte nært i senga og sånt og jeg har en følelse om at hvis foreldrene ikke hadde vært der, hadde vi prøvd å gjøre noen greier. vi er begge jomfruer, og har ikke hatt sex før. men i helga neste helg skal jeg sove hos henne, og foreldrene hennes skal bort, jeg har en følelse om at neste helg skjer det. men jeg aner ikke hvordan to jenter bruker beskyttelse. det er lettere å ha en kondom på som gutt, når han skal ha sex, men jeg skjønner ikke hvordan to jenter skal bruke beskyttelse, og om det i det hele tatt er beskyttelse får den type sex (saksing) og jeg vil heller ikke ha kjønnsykdomer, og det vil nok heller ikke hun. så hvordan skal vi gjøre det? tusen takk på forhånd! <3 ps; jeg tror nok at vi begge føler oss klar, på tross av alderen, og vi er begge 100 % komfortable med hverandre.

SVAR

Besvart 14.01.2018 14:17:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan har homofile sex sammen?

Mange lurer på hvordan to gutter eller to jenter har sex med hverandre. Noen vet med seg selv at de er homo eller lesbisk, men tør kanskje ikke sjekke noen opp fordi de ikke vet hva som så skal skje.

 

Les mer
attach_file

Slikkelapp

Ved ubeskyttet oralsex kan seksuelt overførbare infeksjoner smitte fra kjønnsorganet til munnen – og omvendt. Men visste du at det finnes beskyttelse du kan bruke?

 

Les mer
account_circle