Hopp til hovedinnholdet

Fyller snart 16 og har lyst til å ha sex med en gutt på rundt min alder! 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, igjen jeg fyller altså snart 16 og har sykt lyst til å ha sex med en gutt på rundt min alder!! Blir kåt av å bare se på unge gutters penis! Har følt på meg de siste 4 årene at jeg er homo og har akseptert det. Liker veldig godt gutter og tror det kan være veldig godt å ha sex med en gutt. Ser liksom på gay-porn hele tiden og runker sånn 2 ganger om dagen uten at foreldrene mine vet om det! Pluss får hele tiden følelsen av å suge en kuk og har følt på det lenge at jeg er klar for det! Noen råd??

SVAR

Besvart 10.02.2018 16:15:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person. De fleste har et eller annet som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen blir sjelden kåte, mens andre er det nesten hele tiden.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle