Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri hatt følelser for gutter eller jenter, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg i det siste har jeg vært en del seksuelt forvirret. Alle jentene i klassen snakker om hvilken gutt de liker og hvem de syns er kjekke. Jeg har aldri hatt følelser for noen gutt. Heller ikke jenter. Jeg har vært redd for at jeg liker jenter for det er ikke den jeg vil være og jeg har aldri følt noen ting for dem. Jeg er veldig bekymret fordi jeg venter fortsatt på at kroppen skal bli seksuelt interessert. Jeg er kommet langt i puberteten men aldri fått noen spesielle følelser. Jeg vil være hetero og jeg syns kanskje jeg presser meg selv for mye til å prøve å like gutter. Problemet er at jeg aldri har hatt følelser for noen i hele mitt liv, hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 11.03.2018 18:27:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle