Hopp til hovedinnholdet

Det er så vanskelig å komme ut, det er rett og slett mentalt vanskelig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lenge tenkt på å komme ut av skapet (siden jeg var 15), men det er så vanskelig, det er rett og slett mentalt vanskelig. Jeg føler at jeg ikke klarer å få noen til å forstå, selv om jeg vet de vil akseptere meg føler jeg at jeg vil bli stemplet som homo og at jeg kanskje får et fokus jeg ikke vil ha. Det vanskeligste for meg er å si det til familie, det er rett og slett flaut og jeg fikser det ikke. Jeg føler meg egentlig overklar for å komme ut, men det er denne ekle følelsen av at jeg ikke kan ta det tilbake eller at ting skal endre seg som gjør det vanskelig. Jeg har også hørt venner snakke negativt om andre som har kommet ut, noe som virkelig sårer. Kanskje er den største delen av dette at jeg føler at jeg ikke kommer til å oppnå noe med dette, for jeg vil egentlig treffe andre homofile, noe som er umulig å få til uten at jeg kommer ut. Jeg har få venner og generelt dårlige kontakter. Så hva burde jeg gjøre?....

SVAR

Besvart 09.06.2018 17:24:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle