Hopp til hovedinnholdet

Jente 15 er bifil men familien aksepterer henne ikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg fant ut at jeg var bifil da jeg begynte på ungdomsskole. Jeg er sikker på at jeg ikke likte jenter, men jeg fikk en ny jentevenn og jeg begynte faktisk å like henne. Hun er den eneste av jentene jeg liker. Etter en stund sa hun at hun liker meg og, men vi kan ikke bli sammen. Hun er åpen om det, men det er jeg ikke. Hun har venner og familie som er der og støtter henne, mens familien min hater folk som er sånn. Problemet er at familien min er religiøse! Veldig! Jeg er Kristen og tror på Gud, men det gjør så vondt å høre hverdag at mamma og pappa hater oss( vi som er bifil osv). Jeg begynt å hate meg selv og det eneste jeg gjør er å låse meg inne på rommet. Hva skal jeg gjøre? Jeg vil virkelig forsvin fra alt det her...jeg vil dra langt bort, men jeg er for ung...

SVAR

Besvart 28.06.2018 19:05:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle