Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa skal skilles fordi pappa er homse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mamma og pappa skal skilles fordi pappa er homse. Mamma fersket han en helg når hun egentlig skulle på reise med jobben men kom tidligere hjem enn hun hadde trodd. Jeg var på overnatting hos en kompis. Pappa hadde sex med en av kompisene sine. Etter det hadde mamma og pappa en stor krangel og pappa fortalte at han hadde vært skaphomse fra dag en i fordholdet og at han bare var sammen med mamma bare fordi han skulle skjule at han var skaphomse og at han hadde ligget med kompisen flere ganger. Jeg føler meg utnyttet nåfordi pappa brukte oss som et skjold på en måte. Nå er faren min hos denne kompisen som også var skaphomse og hadde dame og barn. Hva skal jeg gjøre nå. Jeg vet ikke om jeg vil bo hos pappa nå etter at alt dette så dagens lys.

SVAR

Besvart 26.06.2018 09:44:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle