Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa skal skilles fordi pappa er homse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mamma og pappa skal skilles fordi pappa er homse. Mamma fersket han en helg når hun egentlig skulle på reise med jobben men kom tidligere hjem enn hun hadde trodd. Jeg var på overnatting hos en kompis. Pappa hadde sex med en av kompisene sine. Etter det hadde mamma og pappa en stor krangel og pappa fortalte at han hadde vært skaphomse fra dag en i fordholdet og at han bare var sammen med mamma bare fordi han skulle skjule at han var skaphomse og at han hadde ligget med kompisen flere ganger. Jeg føler meg utnyttet nåfordi pappa brukte oss som et skjold på en måte. Nå er faren min hos denne kompisen som også var skaphomse og hadde dame og barn. Hva skal jeg gjøre nå. Jeg vet ikke om jeg vil bo hos pappa nå etter at alt dette så dagens lys.

SVAR

Besvart 26.06.2018 09:44:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
account_circle