Hopp til hovedinnholdet

Hvordan "komme ut" for klassen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

7. Klasse: Jeg crusha på venninna mi og var helt uinteressert i guttekjærester. «Greit,» tenkte jeg, «jeg er lesbisk». Crushet forsvant og sommeren før ungdomsskolen ble jeg forelska i en annen venninne. Jeg fortalte henne og to andre venninner av meg (og mamma) at jeg var lesbisk og at jeg likte hun venninna. Alle var glade og vi ble sammen i starten av 8. klasse. Hun slo opp, helt greit. Men... så ble jeg sammen med en gutt. Jeg likte ham egentlig ikke, så det ble slutt. Etter det ble jeg sammen med en annen gutt. I starten var alt veldig fint og vi hadde det bra sammen, men så var jeg helt uinteressert og gjorde alt jeg kunne for å unngå ham. Han ble knust da vi slo opp og ville bli sammen igjen. Jeg aner faktisk ikke om jeg er lesbisk eller om jeg er bifil og det skremmer meg. Jeg kom nettopp ut til bestevennene mine og sa at jeg er bifil (fordi jeg fremdeles ikke vet hva jeg skal kalle meg). Nå skal jeg starte i 10. og vil gjerne komme ut til klassen og laget, but I don’t know how

SVAR

Besvart 07.08.2018 12:17:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Kaja - om å komme ut av skapet

Kaja begynte å tenke på at hun kanskje var lesbisk allerede da hun gikk i syvende klasse, men først i åttende gikk det virkelig opp for henne. Da ble hun kjempeforelska i ei jente i parallellklassen.

 

Les mer
attach_file

- Jeg er homofil, men tør ikke si det til noen

Jeg er homofil, men jeg er redd for å fortelle det til familie og venner. Hva skal jeg si, og hva hvis de ikke takler det?

 

Les mer
account_circle