Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg finne ut hvem jeg liker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg chatter mye med folk og har vært forelska i ene internett bestevennen min (som er jente) for ca 2 år sida og nå tror jeg jeg liker ei anna, som jeg har chatta med i noen måneder. Jeg synes mange jenter er VELDIG fine og legger ekstra godt merke til de når jeg er ute og sånt. Av og til syns jeg at noen gutter er ganske fine også, men det er liksom ikke på samme måten. Når jeg var liten ville jeg være en gutt og jeg bruker gutteklær. Jeg vil ikke være en gutt nå lenger da. Jeg ser mye på gay youtubere og har gjort det ei stund også. Jeg er veldig forvirret og vet ikke om jeg er gay eller bifil eller noe sånt. Jeg er heller ikke sikker på om jeg er litt aseksuell, hvis jeg er det, hvordan kan jeg finne ut hvem jeg liker da?

SVAR

Besvart 17.08.2018 21:14:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle