Hopp til hovedinnholdet

Jente (14) usikker på egen legning og redd

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er veldig usikker på legningen min for tiden. Jeg har tenkt på dette i kanskje en mnd, jeg liker egentlig bare gutter sånn forelskelse vis, men er så usikker. Det er noe som gjør meg redd for at jeg er lebsisk eller bifil vet ikke hva det er, blitt så Redd at jeg har søkt på tegn av hvordan jeg er forelska så har jeg en venn som alle er veldig på så va det sånn at jeg vil ha oppmerksomhet fra hun men jeg vil jo ha oppmerksomhet av alle sant så det gir ikke mening? Jeg bare er usikker det er liksom noe der så gjør meg så usikker!! Irriterende ikke det at jeg tror jeg er forelsket i hun bare det at jeg føler det er noe som gjør meg redd for at jeg er lesbisk eller bifil fordi jeg vil ikke være det vil ha barn med motsatt kjønn og få barn.

SVAR

Besvart 01.11.2018 20:30:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle