Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet jeg om jeg er bifil,homo eller hetro ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. Jeg bare lurte på om at hvis det KANSKJE kiler litt i magen hvis man ser på en pen jente f.eks. betyr det at man er forelsket? Og kan det forandre seg som tida går? Fordi jeg vet jo at nå er det puberteten og man får forskjellige følelser, men hvis man anser seg som bifil når man er 14, kan man anse seg som hetrofil da etterhvert som tida går, og følelsene er forandret, eller er det sånn "en gang en bifil, alltid en bifil"? Når blir man ca.ferdig med puberteten og kan si sikkert hva man føler? Trenger man å stresse med å finne ut av legningen sin? Bør man være redd i hvordan man kler seg eller oppfører seg fordi man er redd for at andre skal finne ut av hva du er,og du selv ikke vet hvem du liker? Jeg er 14, men har jeg fortsatt lang tid igjen på å finne ut av hvem jeg liker, fordi akkurat nå ANER JEG IKKE. Noen ganger er det tegn hvor jeg blir slik: OKEY NÅ VET JEG AT JEG LIKER GUTTER, men samtidig så blir jeg usikker igjen osv osv føler at jeg liker gutter, men blir usikker

SVAR

Besvart 07.12.2018 14:11:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle