Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det lov å suge gutter når jeg er gutt selv, er jeg homofil?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og en kompis kødda med hverandre på skolen om at vi skulle suge hverandre, men vi endte opp med å suge hverandre hjemme hos besteforeldrene hans. Er det lov å suge gutter når jeg er gutt selv? Betyr det at jeg er homoseksoell? Er det ulovlig å gjøre det når jeg er 13? Jeg likte det men jeg blir drit flau bare av å tenke på det. Plis svar kjapt, jeg er så redd. Og trengs det å bruke kondom med gutter? Fordi det spruter jo også sæd når man har sex med gutter.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer