Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en jente, alltid likt gutter før, lurer på om er lesbisk, redd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for 2 dager siden begynte jeg plutselig og tenke på en jente som jeg bare hat møtt noen ganger. Hun er ett år eldre og bor 30min fra huset mitt. Det bare slo meg at jeg er forelsket i henne! Det er skikkelig rart siden jeg har hatt mange guttekjærester som jeg virkelig har likt. Han siste slo opp med meg for ca 1 år siden og jeg har alltid vært dødsforelska i han. Jeg har kyssa gutter og virkelig likt det. Jeg har aldri tenkt på at jeg er lesbisk før! Jeg kommer ikke til og si det til noen før jeg er helt sikker på at jeg virkelig er lesbisk, men når jeg sier det er jeg redd for at andre ikke skal godta meg. Jeg er redd for og miste vennene mine. Hun jenta som spiller på samme fotballklubb men i hakk over meg. Skal jeg si noe til hun at jeg er forelska i hunn? Jeg sier ingenting før jeg er helt sikker men det er jeg nesten. Jeg er homofil! Hva skal jeg si til mamma og pappa?

SVAR

Besvart 17.02.2019 23:52:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle