Hopp til hovedinnholdet

Er jeg homo om jeg vil kysse en gutt som jeg liker ganske godt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på om jeg er homo om jeg vil kysse en gutt som jeg liker ganske godt! Jeg har likt han siden 1.Klasse og vi går i samme klasse. Jeg liker liksom bakdelen og fram delen Hannes ganske masse og tenner på det omtrent hver dag. Så er det et lite spørsmål til... Kan man fremdeles ha blowjob med en aom er like gammel som 13 åringer? Fordi da vil vi snegle ha en god framtid

SVAR

Besvart 23.02.2019 18:04:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle