Hopp til hovedinnholdet

Jente (16) usikker på egen legning.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har vært forvirret i over en uke nå. Jeg vet ikke lenger om jeg liker kun gutter eller jenter også.. For jeg har alltid likt gutter.. Dette vil kanskje høre litt merkelig ut, men det var en natt, da hadde jeg en merkelig drøm, og jeg husker bare en scene fra det, og det var at jeg og en annen jente kysset. Det var på en måte et sånt ''usikker'' kyss, liksom at hun lente seg veldig sakte mot meg og kysset i noen få sekunder.. og etterpå så så hun bare på meg, også våknet jeg. Og tingen er at jeg kjenner hun ikke, men jeg vet hvem hun er og at hun er ett år yngre enn meg. Så nå vet ikke jeg lenger om jeg er heterofil eller bifil? Jeg var veldig usikker på om jeg skulle si det til noen, men jeg sa det til bestevenninna min i går etter at jeg sa at jeg hadde noe jeg var redd for å si, og ba jeg hun bare glemme alt jeg sa til hun. For jeg ville bare glemme alt selv. Takk på forhånd, hilsen jente 16

SVAR

Besvart 04.03.2019 18:27:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle