Hopp til hovedinnholdet

Gutt 16, sliter med selvbilde, hvordan komme ut av skapet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 16 og ganske sikker på at jeg er homofil (Fortsatt i skapet). Jeg hater meg selv og føler at jeg ikke er verdt noe lenger. Jeg sliter med et dårlig selvbilde. Jeg er halvt norsk og halvt asiatisk med en asiatisk mor og en norsk far. Utseende mitt er ikke noe å skryte av og mine 156 cm på 16 år er ikke heller noe bra.

Min 10 år eldre søster er ganske aksepterende ovenfor slike ting og det tror jeg min far er også, men min mor og min 2 år eldre bror har vært veldig høylytte om sin homofili når homofili er vist i filmer eller annet media. Jeg kjenner heller ingen andre homofile eller som er medlemmer av LGBT-gruppen.

Jeg skammer meg og føler at jeg kommer til å miste alt jeg er glad i om jeg kommer ut. Jeg lurer på hvordan jeg kan få et bedre selvbilde om meg selv, om hvordan og når jeg burde komme ut og til hvem, og om det finnes steder eller nettsider der jeg kan snakke med og bli venner med andre homofile i mitt område.

SVAR

Besvart 21.03.2019 19:45:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaja - om å komme ut av skapet

Kaja begynte å tenke på at hun kanskje var lesbisk allerede da hun gikk i syvende klasse, men først i åttende gikk det virkelig opp for henne. Da ble hun kjempeforelska i ei jente i parallellklassen.

 

Les mer
account_circle