Hopp til hovedinnholdet

Har genital herpes. Smittefare på slutten av utbrudd er den stor ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I fjor på februar/mars ble jeg smittet med genetial herpes i underlivet via munnsex av en 30år gammel fyr. Det var første gangen jeg hadde sex med en mann, og jeg angrer meg som bare det, ofte tenker jeg på det å gråter. Jeg ville finne ut om jeg var skeiv eller ikke. Jeg fant ut at jeg da altså er skeiv, men har ikke fortalt det til noen enn mine 2 nærmeste venner. Jeg holder nå på med ei kjempe bra jente som jeg har møtt 5 ganger, men jeg tørr ikke å fortelle henne om denne teite sykdommen min. Jeg vet at det er lurt å fortelle det, men det er vanskelig. Jeg har nettopp hatt et 2gangs utbrudd, og fant på unnskyldninger for å ikke møte henne under utbruddet, men jeg valgte å møte henne på sluttfasen av utbruddet. Det er så vidt det er sår, men jeg er redd for at det er nok eller ikke. Vi lå å koset, unngikk munnsex men vi rotet litt. Hvor stor er sjansen for at hun kan bli smittet av meg hvis det bare er litt roting? Hilsen ei deprimert jente som føler seg skyldig.

SVAR

Besvart 18.05.2019 11:28:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan har homofile sex sammen?

Mange lurer på hvordan to gutter eller to jenter har sex med hverandre. Noen vet med seg selv at de er homo eller lesbisk, men tør kanskje ikke sjekke noen opp fordi de ikke vet hva som så skal skje.

 

Les mer
attach_file

Smittet av kjønnssykdom ved første samleie?

Mange tror at de ikke kan bli smittet av kjønnssykdom om de selv aldri tidligere har hatt sex med noen andre. Men hva om den du har sex med, har hatt sex med noen tidligere og er smittet med noe?

 

Les mer
account_circle