Hopp til hovedinnholdet

Usikker på min seksuelle legning?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på om jeg er homofil eller ikke. Synes det er veldig vanskelig. Jeg har ikke hatt sex før og syns d er vanskelig å ta initiativet i slike sammenhenger. Tørr ikke prøve. Familien vet ikke at je tenker sånn men fordi jeg ikke har kjæreste så"mobber" de og søsta mi meg. Er du homofil ell? Jeg kan ikke gi de et ordentlig svar og liker ikke at de spør meg når jeg ikke veit. Vil ikke si No før d eller. Har hatt guttekjæreste før, men liksom aldri sånn med "full pakke" på en måte. Hvordan kan jeg finne ut av det og hva kan jeg gjøre? Venna mine maser litt og på at nå må du ha sex snart osv. Er jeg litt seint ute? Jeg er bare så usikker på meg selv, hva jeg er hva jeg ønsker. Litt usikker på hvordan man kliner til og med, og da er det ikke så lett. Har jo hatt undervisning på skola men er i praksis slikt er vanskelig. Og er ikke så flink til å prate med folk om det heller. Går til psk for angst depresjon og adhd, føler at jeg ødelegger om jeg sku ha fått meg kjæreste å. Usikker.

SVAR

Besvart 21.05.2019 22:24:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
account_circle