Hopp til hovedinnholdet

Er han ikke klar for å være sammen med meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er homofil, og er helt sikker på det. En gutt jeg møtte på en leir, men ikke ble kjent med før i etterkant av leiren og jeg var i går på en date. Det hele begynnte ganske kleint, før vi dro til et hemmelig sted han visste om. På det stedet ende vi opp med å kline MYE, som videre endte med at han sugde meg. I løpet av den dagen så klina vi veldig mye, og han sugde meg 2 ganger til på andre steder vi kunne finne i byen. Vi ble enige om å være kjærester og vi var begge to kjempegla. Det var med et stort smil og en varm følelse i kroppen jeg gikk mot busstasjonen den kvelden før at ta bussen ut av byen. Når jeg kom til busstasjonen ringte han gutten meg. Han fortalte meg at han ikke var klar for å ha en kjæreste før han var åpen til folk om hvem han var. Siden dette skjedde har jeg gråtet nesten hele tiden. Jeg er redd for at han møtte meg kun for å ha sex (han spurte om anal, men fikk tydelig nei).Hvordan kan jeg vite om han faktisk mente det han sa, eller om han bare ville pule?

SVAR

Besvart 30.05.2019 22:51:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
account_circle