Hopp til hovedinnholdet

Er jeg lesbisk eller bifil? Jeg trenger hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for et år siden sa søsteren min på kødd at jeg var lesbisk, sidan da har jeg tenkt på det hver dag å da mener jeg hver dag. Jeg har aldri likt ei jente eller vert forelsket i ei, har bare vert forelske å chruset på guter. Før dette synest jeg at mange guter var kjekke å fine, men nå synst jeg ikkje de så ofte, men av og til. Tidligere i år snapet jeg med broren til venninda mi, når jeg fekk snap av han hoppet hjerte mitt i taket og en kveld snapet jeg med han lenge. Ble gira, varm i kroppen og hjerte gikk i hundre. Har aldri hatt desse følelsene for noen jenter, bare guter. Er det på grunn av at jeg tenker at jeg er lesbik hele tiden? Jeg føler at jeg er tiltrukket til jenter, men det er bare når jeg tenker at jeg er lesbisk, ikkje når jeg «glemmer det». Er så usikker. Har aldri vert samen med guter eller kysset noen, heller ikkje jenter. Når venninnene mine klemmer meg åsan liker jeg de ikkje, er egentlig ikkje en klemme da. Er jeg lesbisk eller bifil? Jeg trenger hjelp!!

SVAR

Besvart 06.06.2019 17:05:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle