Hopp til hovedinnholdet

Liker jeg gutter eller jenter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er så forvirra, liker jeg gutter eller jenter? Syns gutter er kjekke, kan gå forbi en å jeg tenker “han var jævlig pen” Men er sjalu på andre jenter at de er pene å får alt liksom, mens jeg blir mobbet. Sjalusien utvikles noengang til hat liksom. Ser på kroppen til andre jenter å tenker “sånn vil jeg se ut og” er det vanlig. Tenker ikke seksuelt om jenter siden virker bsre helt unormalt. Mens samtidig tenker jeg sekuselt om gutter men jeg greier ikke fårestille megselv med en annen gutt? Er det siden jeg aldri har vært i forhold? Eller er jeg bi? Skikkelig forvirra

SVAR

Besvart 15.08.2019 23:15:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle