Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Finnes det forskning på hvor mange gutteaktige kvinner som liker menn?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg ser meg selv som en hetro/bifil gutt siden jeg liker jenter/damner som er kledd ut som gutter, eller gutteaktige kvinner, kort hår, og en gutteaktig attitude, men jeg er bekymret, da det virker som de fleste transjenter (født kvinne oppfører seg/ føler seg som gutt) ikke er interessert/ tenner på "samme" kjønn, men heller vil ha det "motsatte" kjønn. Jeg er redd for at det neste er umulig å finne noen som passer i mitt tilfellet, finnes det noe forskning på dette feltet?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer