Hopp til hovedinnholdet

Jeg bare tenner seksuelt på jenter og ikke emosjonelt. Er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 17 år, og jeg blir iblant seksuelt tiltrukket av jenter. Jeg har aldri og kommer aldri til å ha noe slags følelser for jenter. Jeg er ikke imot homofili men jeg selv vil si at jeg er 100% heterofil. Jeg har hatt følelser for noen få gutter og jeg har selvfølgelig tent på dem å, men jeg tenner best på jenter og jeg har lyst til å prøve å ha sex med en jente bare for å se hvordan det er. Men jeg har aldri tenkt på en jente på en annen måte og jeg kunne aldri hatt noe slags forhold enn vennskap med en. Så jeg vil bare ha det helt klart at jeg bare tenner seksuelt på jenter og ikke emosjonelt. Nada følelser. Er det normalt? Si at det er normalt.

SVAR

Besvart 04.09.2019 16:28:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person. De fleste har et eller annet som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen blir sjelden kåte, mens andre er det nesten hele tiden.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle