Hopp til hovedinnholdet

Eg veit ikke om eg er lesbisk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

eg veit ikke om eg er Lesbisk. Veit ikkje korleis eg skal forklare dette men, Altså eg liker å se på jenter sine bryst og rumpe og ansikt, Og hver gang eg ser en jente som eg syns er fin eller sexy eller noe sånt, så tenker eg "vist eg hadde vert gutt så hadde eg så vert sammen med ho" og eg tenker ofte å være sammen med en jente

SVAR

Besvart 10.09.2019 10:30:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle