Hopp til hovedinnholdet

Biseksuell, tør ikke fortelle venner eller familie. Jente 14 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er ganske sikker på at jeg er biseksuell, men jeg tørr ikke innrømme det til noen. jeg har en bakgrunn fra Midtøsten, med muslimske foreldre og pappa som en imam (en leder av en moskee). for ikke lenge siden fortalte jeg dem at jeg ikke vil være muslim og vi kranglet lenge. jeg tørr ikke fortelle dem eller vennene mine om at jeg er biseksuell. hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 27.09.2019 17:11:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Retten til religionsfrihet

Du har rett til å velge selv om du vil ha en religion eller ikke, hva du vil tro på, og hvordan du vil utøve religionen din.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle