Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg finne ut om jeg liker eller er forelska i kompisen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I det siste har jeg vært veldig usikker på hvem jeg er. Jeg har lenge prøvd å finne ut om jeg er hetro, homo eller bi. Men jeg har begynt å tenke mere På det. Dette er fordi jeg har jeg blitt bedre kjent men en kompis fra trening. Vi deler mange interesser og jeg rr glad over at vi har blitt bedre kjent. Men i det siste har jeg tenkt mye på han. Men jeg er usikker på om heg er forelsket eller om jeg er bare er glad for å få en ny venn. Vi er ofte sammen og jeg syntes det er gøy å være med han. Men nå som disse «følelsene» har kommet har jeg blitt meget usikker på om jeg kanskje er homofil. Jeg har blitt forelsket i mange jenter før og jeg har lest at det er vanlig å få en type forelskelse for det samme kjønn under ungdomstiden. Dette er første gang jeg får en slik følelse for en med samme kjønn og nå er jeg usikker

SVAR

Besvart 03.10.2019 17:31:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

- Jeg er homofil og forelsket i en venn

Jeg har klart å forelske meg i min beste venn, som ikke er homofil. Hva gjør jeg nå? Skal jeg si noe eller vil det ødelegge vennskapet?

 

Les mer
account_circle