Hvordan kan jeg finne ut om jeg liker eller er forelska i kompisen min? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg finne ut om jeg liker eller er forelska i kompisen min?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I det siste har jeg vært veldig usikker på hvem jeg er. Jeg har lenge prøvd å finne ut om jeg er hetro, homo eller bi. Men jeg har begynt å tenke mere På det. Dette er fordi jeg har jeg blitt bedre kjent men en kompis fra trening. Vi deler mange interesser og jeg rr glad over at vi har blitt bedre kjent. Men i det siste har jeg tenkt mye på han. Men jeg er usikker på om heg er forelsket eller om jeg er bare er glad for å få en ny venn. Vi er ofte sammen og jeg syntes det er gøy å være med han. Men nå som disse «følelsene» har kommet har jeg blitt meget usikker på om jeg kanskje er homofil. Jeg har blitt forelsket i mange jenter før og jeg har lest at det er vanlig å få en type forelskelse for det samme kjønn under ungdomstiden. Dette er første gang jeg får en slik følelse for en med samme kjønn og nå er jeg usikker

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer