Hopp til hovedinnholdet

Jeg aner virkelig ikke hvilken legning jeg har 100%.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg håper dere kanskje har noen tanker. Jeg er singel, to barn og egentlig ikke lyst på noe forhold. Men jeg aner virkelig ikke hvilken legning jeg har 100%.. jeg kan ikke se for meh å være sammen med en jente, egentlig kun gutt. Og jeg vil jo ha flere barn. Men jeg tiltrekkes nesten mer av kvinnes kropp enn en mann sin, samtidig kunne jeg aldri tatt på en jentes underliv, noe jeg kan med en mann. Jeg har ikke særlig stort behiv for sex( (holder med en gang hver 1-3 uke egentlig Max) noe jeh føler ikke er så vanlig. Foretrekker å tilfredsstille meg selv. Når jeg ser på porno så ser jeg kun på lesbiske ting eller på jenta, er også mer og mer nysjerrig på hvordan det ee å kysse med en jente. Dette generelt forvirrer meg veldig

SVAR

Besvart 11.11.2019 17:38:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
attach_file

Hvordan har homofile sex sammen?

Mange lurer på hvordan to gutter eller to jenter har sex med hverandre. Noen vet med seg selv at de er homo eller lesbisk, men tør kanskje ikke sjekke noen opp fordi de ikke vet hva som så skal skje.

 

Les mer
account_circle