Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å uttrykke at jeg er forelsket i han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg heter Kristian og jeg er forelsket i noen som heter Nicolay, jeg vet ikke hvordan jeg skal takle dette for vi er egentlig bare veldig gode venner men han vet ikke jeg elsker han og har gjort det siden jeg var 14 år. Hva kan jeg gjøre for å uttrykke dette nå som han også går i samme klasse som meg? vær så snill jeg trenger virkelig noen råd som er rettet personlig mot min situasjon

SVAR

Besvart 18.11.2019 23:24:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
account_circle