Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått en fryktelig angst for homofili...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har fått en fryktelig angst for homofili, hvis jeg ser på en gutt så tenker hjernen min at jeg er homo. Jeg har følelser for jenter å er seksuelt tiltrukket til dem. Men er ikke det for gutter. Det har pågått i snart 1 år å ingen av vennene mine eller foreldrene min skjønner hvorfor jeg er redd. Det er som angsten min prøver å overbevise meg om at jeg er homo. Jeg har funnet ut at jeg er hetero. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.11.2019 14:03:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle