Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet jeg om jeg er straight eller ikke ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke om jeg er straight eller ikke. Sånn, jeg liker gutter men jeg blir mer "turned on" av jenter enn gutter men jeg har ikke vært forelska i jenter. Tror jeg. Jeg vet ikke om jeg liker bestevennen min. Det er ikke føllelsen jeg får av gutter men det er liksom noe annet og jeg liker ikke tanken på at hun blir sammen med gutter men jeg vet ikke hvorfor helt. Jeg vet ikke hva man skal kalde det men jeg tror jeg uten å tenke på det flirter med henne? Men igjen, det er ikke den crush føllelsen jeg får av gutter så jeg vet ikke

SVAR

Besvart 05.12.2019 19:16:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle